2013. november 17., vasárnap

Designkritika || 12 - Promise to you

PROMISE TO YOU

Fejléc:
Üres. Ez tűnt fel először. Összesen három kép, egy díszítőelem és egy felirat van rajta (meg persze a letépés). Tölts meg élettel a fejlécet! Pakolj rá mindenféle passzoló képeket a szereplőkről, sztoriról, akár rejtett utalások is lehetnek. A jobb oldali kép a lányról csúnyán van belemosva a hátteret szolgáló erdőbe, a válla meg egyszerűen eltűnik. A bal oldali kép meg nem értem, hogy miért fekete-fehér. Hű, és pont most váltottál fejlécet. A fentiek eddig passzolnak erre is majdnem, annyi különbséggel, hogy a fekete-fehér virágos díszítőelemet, ami miatt olvashatatlan volt a szöveg, lecserélted egy szivecskékkel töltött befőttes üveg png-re. Jobb oldalt meg a fákat szivekkel díszítetted. A felirat engem továbbra is zavar, legyen színes, emeld ki, árnyékold, domborítsd, bármit csak legyen kivehetőbb, feltűnőbb.

Színvilág:
Túl sok a szín - gondolok itt elsősorban a fejlécre. Válassz ki egy színt, és dolgozz annak az árnyalatival, legyen az a domináló. Aztán egy-két az elsőhöz passzoló színt is keverj bele, de ne vidd túlzásba! A fejlécet színezd át lilásabbra, ha ragaszkodsz a jelenlegi hátteredhez. A chat-et állítsd lilásabbra, a modulok színét se hagyd színtelenül, üres hatást kelt.

Elrendezés:
A történet ismertetőjét helyezném el legfelül, mivel én is azt keresem először egy blogon, amit el akarok olvasni. Az információkat a chat fölé tenném, a cseréket legalulra.

Egyéb:
A "Fotóalbum" oldal nagyon ötletes, egyedüli belekötnivalóm, hogy a képek nem egyméretűek, de ha direkt van így, akkor nem szóltam.

További jó blogolást!
xoxo Valerie Bridgewood

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése