2013. szeptember 28., szombat

Designkritika ||5 - Secrets bring us closer...


SECRETS BRING US CLOSER

Fejléc
Imádom! Nagyon tetszik benne, hogy minden egyes részlet ügyesen ki van dolgozva, és hogy minden egyes kép tökéletesen illik a háttérhez - bármilyen unalmas is már. Mást nem tudok mondani róla, talán az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni, hogy túl keskeny, szebb lett volna, ha magasabb. De enélkül is tökéletes.

Színvilág:
Kevés. Kevés a szín, nincs meg az a fajta összhang. Én az menüt oldalra tenném, sokkal szebben mutatna. A belső háttérnek adnék egy nagyon világos krémszínt, a link-színeket pedig lilásra variálnám, hogy passzoljon a fejléchez, és a háttérhez. A chatet kellene még kicsit megváltoztatni, szerintem tedd átlátszóra - Transparent - és a színeit keverd lilásra. A modulok színeit is tedd valami különlegesebbre, és szintén lilásra.

Elrendezés: 
Az első, ami eszembe jutott róla: össze-vissza. Túl sok a kép - ugye a videó is kép, míg el nem indítom - egymás után. Szerintem a Bloglovin'-ra már nincs is szükség, nem hiszem, hogy valaki még használja. A könyvborítód tetszik, de tedd akkorára, hogy kitöltse a modulszélességet, mert így nem szép.

Egyebek:
A háttérnél vedd ki a görgethetőség pipáját, az elválasztó vonalakat tedd világosabbra, és ügyelj, hogy a bejegyzésekben ne maradjon ki sok üres hely. 

1 megjegyzés: