2013. december 25., szerda

Boldog Karácsonyt + Versenyünk nyertese


Minden kedves olvasónak kívánunk békés, boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag újévet. Aztán nem átbulizni az éjszakát ;) RELOADgirls

Üdvözöllek kedves zöld ruhás kis manó! Mint látjátok, szeretne az egész csapat, minden olvasónak, és kedves támogatónak boldog karácsonyt, és jó újévet kívánni. Reméljük mindenkinek a fa alá rakta az ajándékát a Jézuska, és örült is annak amit kapott. A szilvesztert pedig lehetőleg józanul töltsétek, vagy ha nem: legyetek minél rosszabbak! 

A másik dolog, amiért bejegyzést írunk nektek, az a Karácsonyi fejlécverseny hirdetése. Gondolom nem nehéz kitalálni, hiszen már kész is van a design. De a hatás kedvéért:

*dobpergés*
*dobpergés*
*türelmetlen kiabálás*
*cintányér*

Dorina Nagy (sajnálom de technikai probléma miatt nem tudom a blogger neved ~ KATIE BOO)! Gratulálunk! A csapatban a te fejléced nyerte el a legtöbb szavazatot. A fejléced immár a blogon is láthatod, reméljük elégedett vagy vele.
Akik pedig nem nyertek ne csüggedjenek, többen is felvették a versenyt a nyertessel, és igencsak egy-két szavazattal maradtak le. Szoros verseny volt, de csak egy nyertes lehet.

Még egyszer: Békés, boldog Karácsonyt, és sikerekben, lehetőleg józanult töltött újévet kíván a 
RELOAD csapat. 

LEGYETEK ROSSZAK!

2 megjegyzés:

  1. URAM ISTEN!!!:OO Köszönöm!! Reszketek... ezt el se hiszem fuhh köszönöm szépen !!!!♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell köszönnöd semmit, van benned tehetség, és ez nyerte el legtöbbünknek a tetszését! :)

      Sokszor ölel, Katie

      Törlés