2013. november 9., szombat

NEW #újdonságok

Shut up, and listen me!

Üdvözlet kedves olvasók!
 Újabb bejegyzés újabb felesleges közlemény - vagy még sem. Jó kedvemben vagyok, így lehetségesnek tartom a sok hülyeség összehordását a szöveg folyamán, amiért előre bocsánatot kérek.
  Nem raboltak el ufók, sem mérges kenyerek, nem rágta le a lábunk semelyik zebeb, csupán rádolgozunk kicsit a félévi jegyünkre. A munka viszont folyik, folyamatosan szüntelenül. Kritikák készülnek, a sorban rakjuk ki őket, így lassabban haladunk a publikációval. Az én rendeléseim - megjegyzem Katie Boo vagyok - és nyeremény játékon bevállalt fejléceim kissé lassan haladnak. Oka az hogy hét közben alig pár percet vagyok gépközelben a sűrű napirenden miatt. Hétvégénként pedig tanulok a novemberi dolgozataimra. Előre minden rendelőmtől elnézést kérek a csúszások miatt. 
  De gondolom a címből rájöttetek, hogy nem erről írok itt egy hosszadalmas bejegyzést. Az utóbbi napokban mindenki ráállt az ÚJDONSÁGOK projectre. Úgy gondoljuk, kellenek már forma újító ötletek, hogy ne csak egy legyünk a sok blog közül. DE MOST SZÓLUNK: EZEK SAJÁT, FEJÜNKBŐL KIPATTANT ÖTLETEK! NE LOPJATOK! Sikeresen kitaláltunk jó pár ötletet, és rendelési lehetőséget, amivel szolgálhatunk nektek. Pontokra szedve felsorolom:
  • Öko Project:
Drága Pippa szerkesztőnk, és még jó páran itt - merem megtippelni hogy mindenki - óriási állat barát, így ebben a novemberi hónapban elindítjuk az öko profejtet. Megpróbálunk frisseket hozni a védet állatokról, és az új Design is erre fog épülni. Felhívjuk az védelem fontosságára az olvasók figyelmét - ezzel támogatjuk a természetet.

  • Téma - az évszakok:
Téma az évszakok. Ezek nem hónapokra lesz felbontva, hanem amennyit találunk annyit közlünk. Zenék, képek, képcsomagok, rajzok, szerkesztések, hátterek, novellák, versek minden ami az éppen kiválasztott évszakhoz kapcsolódik. Megpróbáljuk kicsit felvidítani a nézőket, esetleg egy jó nyári zenével, vagy egy hangulatot teremtő karácsonyi dallal. 

  • Karakter ajánló:
Nem ez nem az a tipikus "nesze a karakter képe és neve vidd" dolog. Egy kategóriába, teljesen ismeretlen - bloggerben nem elterjedt - karaktereket hozunk. Ázsiai, barna hajú, fiatal, anyának való, szőke vékony, Pakisztáni. Minden amit találunk, ismeretlen, és kéritek hozunk. Minél változatosabban, minél ismeretlenebbeket hozunk, hogy ne sablon karakterekkel teljenek meg a blogjaitok.  Giffeket, képeket, képcsomagokat hozunk róla. 

  • Fülszöveg, rendelésre:
Mindenki olvashatja a fülszöveget a könyvek hátulján. A bevezető, figyelemfelkeltő szöveg, ami röviden, titokzatosan leírja a történet különlegességét, és azt amiért érdemes elolvasni. Ezeket nem maga az író írja. Nehéz megírni egy szöveget annak, aki tudja minden részletét, csínját bínját a történetnek, úgy hogy ne derüljön ki minden. Így lehetőséget nyújtunk egy kissé kőltői, homályos fülszögre - amit blogjainkon oldal bemutatónak, más néven Story-nak nevezünk. ELŐRE FELHÍVOM A FIGYELMET, OLYAN TÖRTÉNETEKRŐL ÍRUNK FÜLSZÖVEGEKET, AMIK EGYEDIEK, ÉS JÓK. SENKI NEM ÍR JOBBAN EGY SZERENCSÉSEN MEGÍRT FÜLSZÖVEGTŐL. 

  • Illusztrációs képek:
Az illusztrációs képek, a fejezetek elején szereplő kép, amely magába foglalja a cselekményszál fő részét. Amire hangsúlyt rakunk az egész fejezetben. NEM SZERKESZTETT KÉPEK! Egyszerűen keresünk a fejezetedhez illő képet. Nehéz dolog kiválasztani valamit, és még képet is keresni. Így levesszük a terhet a vállaitokról. 

  • Fantasy, misztikus, horro képek, rendelésre:
Láthatunk több helyen horros, véres, esetleg misztikus, varázslatos, vagy fantasy képeket, amik bizony nem a díszlettől, meg a temérdek sminktől lettek. Minden drága barátunkkal, a Photoshoopal készítik. Egy átlagos, modell képből, misztikus, horrort, fantasy, vagy romantikát kifejező képet készítünk. Egyenlőre még kezdőbb szinten helyezkedem el, de megbirkózom mindennel - kivéve ha egy modellből véres, ragadózó, hegyes fogú zöld trutyis  szörnyet kell csinálnom. 

  • Egycsapásra pár, rendelésre:
Vannak olyan össze hozott szereplőink, akikről akárhogy keresünk nincs kép. Pedig mi szeretnénk a fejezetünkre, esetleg oldalra egy képet kettejükről. Most lehetőség nyílik arra, hogy rendelhess ilyet. A képet mi keressük ki, a fényviszonyok, és elrendezés miatt. Elképzeléseket leírhatjátok. 
  • Idézet a fejezet elejére:
Gyakran látunk idézetek, verseket egy-egy fejezet elején, ami elég homályosan, de kiemel egy fontos eseményt. Mutatok egy példát: Ahol a fény nyílik, s sötétség zárul, ahol borul a kanna, s jön az édes mámor. Feledd a múltad, fuss míg lábad bírja, lelked sose add, nélküle vár, elér  már az édes halál.” Ilyeneket, és ezekhez hasonlót lehet rendelni. 

Folyamatosan agyalunk újabb és újabb ötleteken, hogy korszerűek, és színesek legyünk. Reméljük tetszenek, a rendelések menüpontba is bekerülnek! 
Ha bármi gondotok, problémátok van, az oldalt feltűntetett e-mail címre írjátok, a chat-be ugyanis minden egyes olyat, aki rosszakaró, letiltunk. Ott cserét, kéréseket fogadunk el! Semmi mást.

Sokszor ölel,
Reload girls!

9 megjegyzés:

  1. Sziasztok:)
    "Egycsapásra párt" email-ben lehetne rendelni? ^^ Annyira tetszenek ezek az ötletek, teljesen egyediek, örülök, hogy valahol végre nem a tucat dolgok vannak. :)
    Köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Egyenlőre még nem indult be, de ha küldesz mailt, megpróbálhatom neked az elsőt :) Örülök hogy valaki értékel minket.

      Sokszor ölel Katie, RELOAD

      Törlés
  2. Drága szerkesztők!

    Azt hittem, hogy ennél jobb már nem lehet az oldalatok....Tévedtem!
    Minden egyes alkalommal egyre több egyedi, frappáns, s szuper ötleteket, dolgokat hoztok, amivel még jobb lesz a blogotok! Örülök, hogy rátaláltam a blogra, mert ez az egyetlen olyan blog, ami egyedi ötleteket használ, s tényleg, igazán segit a bloggereknek.

    Csak igy tovább, remélem, sokáig együtt lesz a csapat, s a blog!

    Ölel Titeket,
    Lana X

    VálaszTörlés
  3. Drága RELOAD Team!
    Oké, én azt tudtam, hogy enyhén színvonalasabb a ti blogotok a többi képszekesztős-kritikás-mindenes oldalnál, szép, kidolgozott, igényes. Aztán ezek után azt gondoltam, nem lesz több, hiszen mi lenne még, már biztos nincs több lehetőség, amit ki lehetne találni. És hopp, mégis van. Minden új ötlet csodálatos, hasznos, és teljesen egyedi, én ilyet még nem láttam máshol! Örülök, hogy végre van egy olyan blog, ami nem attól lesz híres, hogy utánozza a másikat. Hihetetlenek vagytok, imádlak titeket!

    Ölel,
    FBTC

    UI: Lehetséges a rendelés a fülszöveg és az egycsapásra pár témában? Vagy ne is írjak e-mailt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cuki!

      Köszönjük a sok dícséretet! Nem egoizmus, de mi is nagyon büszkék vagyunk az új ötletekre. És az, hogy még nektek is tetszik, szebbé tette a napunkat! <3 Még nincs a rendelések menüpontban a dolog, de nemsokára kikerül, úgyhogy küldd el, és írunk hogy megcsináljuk-e!:)

      xo NG

      Törlés
    2. Rendben, röpült egy e-mail a reloadgirls@gmail.com-ra. ;)

      Törlés
  4. Fu-húú... :D Nagyon jó ötleteitek vannak, ez már tény. Valószínű én is repítek nektek egy e-mailt a fülszöveg miatt - bevallom, tényleg elég nehéz az írónak megfogalmazni, miközben az egész történettel tisztában van. De inkább megvárom, amíg kiteszitek, hogy lehet rendelni azt is. Biztos, ami biztos.

    A blogotok mindig tud meglepetéseket okozni. Szerencsések vagytok, hogy ennyien együtt dolgozhattok, így szárnyalhatnak a jó ötletek.

    Sok puszi xx
    A. L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, köszi, köszi!<3 Már várjuk az e-mailt! Igen, sajnos egyikünknek pont ehhez hasonló problémái voltak, és onnan jött az ötlet... De nemsokára kikerül minden, már nem kell sokat várni.
      Igen, mi is szerencsésnek érezzük magunkat, mert ellenben pár bloggal, igazi család vagyunk. Szóval köszönünk mindent az egész família nevében!:D

      Puszi kis cuki,
      NG

      Törlés